interior

Dvižne pisalne mize Ergochord

Realnost sodobnega življenja žviljenja je preživljanje velikih količin časa za računalnikom. Temu se je na žalost praktično nemogoče izogniti – kljub zavedanju, da dolgotrajno sedenje škodi prekrvavitvi, drži in zbranosti ter povzroča težave z diabetesom in hrbtenico. V zadnjem času so se na trgu pojavile še kako dobrodošle stoječe pisalne mize, ki pa so v večini primerov okorne, neestetske in cenovno težje dostopne. Tržno nišo so opazili tudi mladi ambicioazni Slovenci, ki stojijo za blagovno zmanko Ergochord dvižnih miz. Ekipo tvorijo diplomirani inženir strojništva, diplomirana oblikovalka notranje opreme in bodoči študent elektrotehnike, zgodbo pa razvijajo zadnji dve leti. Po obsežnem raziskovalnem procestu tako človeške ergonomije, lokalnega trga, komplicirane izdelave dvižnega mehanizma in samega oblikovanja so prišli do impresivnega rezultata: dvižne mize, ki jo je trenutnim potrebam možno prilagajati že s pritiskom na gumb z LED izpisom višine v centimetrih. Za hitrejšo in lažjo uporabo ima tudi štiri spominska mesta, kar je še kako dobrodošlo na lokacijah, kjer mizo uporablja več oseb. 

Dvižne mize Ergochord so na voljo v poljubnih dolžinah med 108 in 180cm, po naročilu pa je mogoče izdelati tudi model dolžine do 250cm. Sama mizna plošča je izdelana iz masivnega lesa lokalnega koroškega izvora, ki vsako mizo naredi unikatno. Naraven les poskrbi, da je miza na dotik posebno prijetna, trajnostno naravnana in primerna za kombiniranje s številnimi stili opreme. Eleganten in tehnološko dovršen kovinski okvir je na voljo v črni ali beli barvi, med lesenimi ploščami pa je trenutno mogoče izbirati med bukvo, hrastom in evropskim orehom.
Dvižne pisalne mize Ergochord je trenutno mogoče naročiti preko njihove spletne strani, po predstavitvi na nekaj sejmih pa so samozavestni, da bodo kmalu na voljo tudi v pohištvenih salonih. Glede na njihovo vizijo izboljšanja kvalitete življenja vseh, ki delajo za računalnikom in zmanjšanju tveganja za njihovo zdravje verjamem, da imajo pred seboj zelo svetlo prihodnost!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply