interior

Mizica s pladnjem

Mizica s pladnjem je zelo versatilen pohištven kos, ki ga lahko s pridom uporabljamo v različnih prostorih doma. Običajno je sestavljena iz elegantnega ogrodja in snemljivega pladnja, zato jo je tekom neuporabe preprosto pospraviti. Praktična je pri strežbi hrane, saj lahko le-to v kuhinji lepo razporedimo na pladenj in ga preprosto odnesemo v drug prostor  ter odložimo na ogrodje. V današnjem članku sem pripravila nekaj praktičnih predlogov uporabe mizice s pladnjem v različnih prostorih doma, ki bodo brez dvoma dokazali njeno nepogrešljivost!

Zaradi premičnosti je mizica s pladnjem zelo praktična. V dnevni sobi jo lahko preprosto premaknemo tja, kjer so trenutno najbolj potrebujemo. Služi lahko kot mizica za obedovanje pred televizijo, kot odlagalna mizica ob robu zofe ali pa ob steni kot dodatna polica. Predsoba je običajno dolg in ozek prostor, ki ga preveliko pohištvo dodatno utesnjuje, elegantna ožja mizica s pladnjem pa lahko služi kot odlagalna površina za ključe in druge dnevne drobnarije. Zaradi lahkotnosti prostora vizualno ne zmanjša, na steno nad mizico pa lahko namestimo obešalnike za obešanje vrhnjih oblačil.
Nemška blagovna znamka Joop! Living slovi po večni eleganci in sofisticiranosti. V njihovem asortimanu je mogoče najti tudi minimalistično mizico s pladnjem, ki se ponaša s kovinskim ogrodjem v srebrni barvi in belim pladnjem s poudarjeno mehko teksturo. Gre za večno moden kos, ki ga je mogoče naročiti v Lesnini in je še kako dobrodošel v praktično vsakem prostoru doma.Mizica s pladnjem lahko v spalnici služi v vlogi nočne omarice. Zaradi tankih nog mizice prostor ohrani zračnost, njena višina je odlična za uporabo ob nekoliko višji postelji, visok rob pa poskrbi, da stvari ne padajo na tla. V kopalnici so dodatne odlagalne površine vedno dobrodošle, zagotovimo pa jih lahko tudi s pomočjo mizice s pladnjem. Ob kopanju jo umestimo jo poleg kopalne kadi ter nanjo zložimo sveče, brisače in mila, po potrebi pa jo preprosto dvignemo in pospravimo kam drugam. Mizica s pladnjem se odlično obnese tudi v vlogi hišnega bara. Visoki rob varuje steklenice s pijačo in dragocene kristalne kozarce, pod mizico pa lahko umestimo tudi zaboj z drugimi barskimi pripomočki.

Viri fotografij: Lesnina1,2,3,4,5,6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply