interior

Majski favoriti

Glede na sodobni življenjski tempo in natrpane urnike verjetno nima vsak časa redno hoditi po trgovinah s pohištvom. Sama imam srečo, da je to opravilo del mojega vsakdanjika in zelo rada svoje ‘najdbe’ in ostale simpatične novosti delim tudi z vami. Ob tokratnem obisku Lesnine me je navdušila nova ponudba, izmed katere bi izpostavila posebno zanimivo pohištvo kot so na primer oblazinjeni stoli z gornje fotografije. Zaobljene oblike, modne pastelne barve žametnih prevlek in temne lesene noge poosebljajo trenutne trende, poleg tega pa so tudi udobni za sedenje in cenovno primerni. Ne boste verjeli, kako težko je na našem trgu najti malce bolj zanimive komode in konzolne mizice (ki se ne ponašajo z zvenečim imenom in primerno visoko ceno)! Ravno zato sem se še posebno razveselila pričujočih modelov nežnih nostalgičnih oblik. Rustikalni ročaji in dekorativni potisk na predalih dodajo tisto piko na i, kosa pa sta primerna za na hodnik, spalnico ali v dnevno sobo. Kombinirati ju je mogoče v romantični ali kmečki slog ter celo moden skandinavski ambient.
Tale posebna mizica v kombinaciji zlate kovine in ogledala očara s sodobnim glamuroznim izgledom ter veliko karakterja. Služi lahko kot odlagalna klubska mizica v dnevni sobi, stojalo za rože ali celo kot nočna omarica. Odlično se poda v eklektičen modni sodoben ambient, kombinirati pa bi jo veljalo z žametno zofo pudrasto roza barve, svetilko z zamolklim steklenim senčnikom in stenskimi štukaturami. Raztegljive zofe  s posteljno funkcijo običajno ne veljajo za najbolj estetske pohištvene elemente, zaradi praktičnosti pa so še kako dobrodošle v pisarnah in sobah za goste. Modela z zgornje fotografije sta ena lepših primerkov kar jih je na voljo na našem trgu. Skandinavski pridih jima dodajo poševne lesene noge in pastelni ton tekstila, popestrimo pa ju lahko z dodatnimi okrasnimi vzglavnikiLetošnji trendi kuhinj narekujejo barvno neujemajoče zgornje in spodnje omarice, bakrene detajle in rustikalne teksture. Vse to je mogoče v živo občudovati na tej čudoviti kuhinji s fotografije.
Pompozna kombinacija rdečih oblazinjenih foteljev, srebrne klubske mizice in svetlečega lestenca navduši s svojo samozavestjo! V oblikovalskih revijah je v zadnjem času mogoče občudovati porast popularnosti pletenih senčnikov za svetila, ki so po novem v več velikostih, vzorcih in barvah na voljo tudi v Lesnini.
Dejstvo je, da sta medenina in marmor še vedno ena najbolj modnih materialov, sedaj pa je tudi pri nas končno mogoče najti tudi kopalniške dodatke kot sta pričujoči stojali za brisače in Wc ščetko. Kombinacija materialov na pogled deluje prestižno in v kopalnico vnese pridih modnega glamurja.

Fotografije artiklov so bile posnete v Lesnini Ljubljana.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply