interior

Barvni vzorčki

Pri prenavljanju ali opremljanju doma je izbor barve sten ključnega pomena. O tem, kako se lotiti izbire popolnega odtenka stenske barve smo že govorili, danes pa se bomo posvetili bolj praktični rešitvi. Pri odločanju za nakup barve si običajno namreč pomagamo z barvno karto, na kateri pa so vzorčki nians zelo majhni. Zaradi omejene površine je barvo težko zares doživeti, poleg tega ne dobimo pravega občutka o tem, kako se bo barva obnašala pod svetlobnimi pogoji našega doma. Tveganje je torej pri takšnem načinu izbora odtenka zelo veliko – finančni vložek nakupa vedra barve in izvedbe pleskanja namreč ni najmanjši. Če z rezultatom na koncu nismo zadovoljni sledi zamudna ponovitev postopka pleskanja z drugim odtenkom.

Na srečo so pri podjetju JUB pred kratkim predstavili zelo preprost način, kako se izogniti tem zagatam – s pomočjo barvnih vzorčkov! Naročiti jih je mogoče preprosto preko spleta, na voljo pa je 30 modnih odtenkov, izbranih izmed barvnih trendov 2018. Lična plastenka vsebuje 100ml barve, ki zadošča za barvanje približno 0.6m2 velike površine. Takšna površina omogoča realno doživetje barvnega odtenka ter zelo olajša proces izbire!

Tudi sama se pri snovanju svojega zadnjega projekta nisem mogla odločiti kako temno sive stene želim za elegantno stanovanje z industrijskim pridihom, proces izbire pa so mi zelo olajšali pričujoči vzorčki barv! Kaj mislite, za kateri odtenek sem se odločila?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply