interior

Mimo design shop

Najnovejša novost na našem trgu zanimivih dodatkov za dom so zanimivi obešalniki, ki lahko služijo tudi kot ogledala. Pod blagovno znamko Mimo Design Shop sta jih razvili mladi arhitektki, ročno izdelani pa so v Sloveniji iz masivnega lesa ali kompozitnega materiala Corian v kombinaciji z ogledalom.
Obešalniki Mimo Design Shop se ponašajo tudi s trajnostno noto, saj so izdelani iz kosov materiala, odpadlih pri proizvodnji večjih produktov. Oblikovani so v sodobnem minimalističnem duhu, presenetijo pa z nepričakovano izbiro in kombinacijo materialov.  Na voljo so tri velikosti obešalnikov Mimo Design Shop; najmanjši model je izveden brez, večja dva pa z ogledalom.
Pri lesenih modelih je mogoče izbirati med tremi različnimi sortami – hrastom, orehom in češnjo, razlikujejo pa se po tonu, vzorcu in teksturi. Modeli iz umetnega materiala, imenovanega Corian so na voljo v pastelnih enobarvnih in pisanih različicah. Material slovi po svoji trpežnosti, je odporen tako na vlago kot toploto, zato so obešalniki primerni za uporabo v praktično katerem koli prostoru.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply