interior

En element tri kopalnice

V modnem svetu se je stalno spreminjajočim trendom dokaj enostavno prilagajati; pri opremi doma pa je to veliko zahtevnejše – tako s finančnega kot izvedbenega vidika. Zato se pri nakupu trajnejših elementov; kot so na primer talne in stenske obloge ter fiksni elementi velja držati vizualno nevtralnih klasičnih kosov. Te kose lahko trenutnim trendom in okusu prilagajamo s pomočjo manjših dodatkov. Danes želim pokazati, kako lahko klasičen kopalniški element v kombinaciji z različnimi dodatki zaživi v povsem različnih lučeh. Kopalniški element je namreč pohištveni kos, ki se ga menja na približno dvajset let, zato velja investirati v vizualno nevtralen model kvalitetne izdelave. Veliki predali in stranska omarica zagotavljajo veliko shranjevalnih površin, nadpultni umivalnik pa poskrbi za eleganten izgled. Kombinacija bele in sive barve velja za večno ter omogoča kombiniranje s praktično katerim koli slogom keramike in dodatkov: ZEN SLOG je odlična izbira za vse, ki želijo v kopalnici ustvariti sproščujočo oazo. Zen atmosfero pa najbolj poudarijo nevtralni bež in sivi toni. Tlorisna zasnova prostora naj bo prostrano odprta, izbrani materiali pa kar se da naravni. Leseno ogrodje regala, kamniti kopalniški pripomočki in zelena barva rastlinja v prostor vnesejo nežno energijo. Mehke brisače poskrbijo za udobje, piko na I pa doda nežen vonj po sandalovini.

SKANDINAVSKI SLOG zaradi svoje preproste elegance ostaja v trendu. Nežni pastelni toni kopalniške preproge in brisač poudarijo svežino prostora, regal na lesenih poševnih nogah pa poskrbi za dodatne shranjevalne površine. Pletena škatla in ličen shranjevalnik skrijeta manjše kozmetične pripomočke ter poskrbita da prostor na pogled deluje urejen.

LUKSUZNI SLOG navdušuje z bleščečimi teksturami in nostalgičnim pridihom nostalgije. Barvna paleta luksuzne kopalnice je umirjena, poudarek pa je na bogatih teksturah brisač in kopalniške preproge. Izbrani nevtralen kopalniški element lahko kombiniramo z vitrino starinskega izgleda, prestiž prostora pa poudarimo s kopalniškimi pripomočki v zlati barvi ter nežna dišava za prostor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply