interior

Coulisse :: popolna senčila za vsako okno

V zimskih mesecih postaja senčenje oziroma zastiranje oken posebno zahteven izziv. Tekom dneva namreč v prostorih želimo čim več naravne svetlobe, ob padcu mraka pa je v domu dobrodošlo več zasebnosti pred pogledi z ulice. Pri izbiri popolnih senčil je popoln odgovor nizozemska blagovna znamka Coulisse, ki slovi po ponudbi vrhunskih sistemov in trendi materialov. V Sloveniji blagovno znamko zastopa podjetje Interlux, ki že leta ohranja svoj vodilni sloves s sledenjem najsodobnejšim modnim in tehnološkim trendom ter zagotavljanjem najboljše podpore strankam. Znamka Coulisse slovi po tem da svoj navdih za oblikovanje kolekcij išče v modi, arhitekturi, umetnosti in naravi. Njihovi estetski inspiracijski kolaži so prava paša za oči ter odlično prikažejo dekorativno vlogo senčil, ki v arhitekturnem merilu igrajo vlogo modnega dodatka.Nova kolekcija Absolute duo rolo zaves je posebno modna zaradi dvojnega sloja tkanine v kombinaciji transparentnih in tkanih črt. Ta dvojnost omogoča popolno prilagajanje prepuščanja svetlobe in zasebnosti. Linijska razporeditev pasov prosojnega in neprosojnega blaga ima poleg funkcionalne tudi močno vizualno funkcijo, saj na pogled deluje deluje zelo vpadljivo in grafično.Pri izbiri popolnega materiala za izvedbo ultimate rolo zaves je na voljo preko štiristo različnih barv, vzorcev, svetlobne prepustnosti in tekstur, ki se podajo tako v tradicionalne kot sodobne prostore.
Sodobne lamelne zavese presegajo tradicionalno vlogo senčenja pisarniških oken ter si utirajo pot številne trendi ambiente.
Pri senčilih Coulisse je poteg številnih materialov in barv mogoče izbirati tudi med različnimi dodatki ter načini zastiranja in montaže. Sistemi okovja so na voljo v pvc ali kovinskih izvedbah s sijočo ali matirano teksturo. Modularni sistemi so zelo prilagodljivi na različne dimenzije oken in prostorov, na voljo pa je tudi način montaže, ki ne zahteva vranja. Poleg klasičnih verig, vrvi in uteži  so na voljo tudi tehnološko napredni motorizirani sistemi zastiranja, ki jih je mogoče upravljati preko pametnih naprav.
Pri blagovni znamki Coulisse je mogoče najti tudi zelo ekstravagantne izvedbe senčil kot so resaste lamelne zavese.Rolo zavese so odlična izbira za zastiranje oken brez oteževanja prostora s težkimi klasičnimi zavesami. Na pogled delujejo minimalistično, ne zavzemajo praktično nič prostora, poleg tega pa jih je z dvigom enostavno zaščititi pred uničenjem otrok in hišnih ljubljenčkov.
Horizontalne linije gub plise senčil ter možnost pomikanja navzgor in navzdol ustvarjajo popolne pogoje senčenja za vsak trenutek v dnevu.
Notranje žaluzije v moderni izvedbi združujejo najboljše lastnosti tradicionalnega izgleda in sodobne tehnologije.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply