interior

Ena sedežna garnitura :: tri dnevne sobe

Nakup sedežne garniture velja med opremljanjem doma za enega večjih  finančnih zalogajev; zatorej velja investirati v kvaliteten kos večne barve in nevtralne estetike. Takšno sedežno garnituro lahko nato svojemu okusu in trenutnim trendom preprosto prilagajamo z manjšimi pohištvenimi kosi, stenskim dekorjem, svetili in hišnim tekstilom. Danes vam želim pokazati, kako lahko preprosta kotna sedežna garnitura iz Lesnine zaživi v treh dnevnih dobah povsem različnih slogov. Izbran model se ponaša z elegantno obliko in nežno sivim tonom, prešita sedalna površina poudari udobnost, dejstvo da je dvignjena na noge pa jo vizualno pomanjša. Sama sem jo s pomočjo Lesninega pohištva in dodatkov vpela v tri popolnoma različne sloge za katere upam, da vas bodo vzpodbudili k ustvarjanju svoje sanjske dnevne sobe…GLAMUROZEN SLOG zaznamujejo bogate teksture in dragoceni dodatki. Barvna paleta ostane nežna in enotna, svetleči kovinski ali stekleni elementi pa poudarijo luksuzno naravo ambienta. Glavno vlogo v prostoru igra kristalna viseča svetilka, piko na i pa doda obdelava sten s tapeto nežnega organskega potiska.

INDUSTRIJSKI SLOG še vedno kraljuje med najpopularnejšimi. Tapeta s teksturo opeke spominja za njujorški loft, robusni kovinski detajli dodajo možati pridih, zanimivi navidezno postarani potiski pa v prostor vnesejo živahnost. Prostor popestrijo vintage tv omarica, potiskani okrasni vzglavniki in viseči okrasni cvetlični lončki.

BOEMSKI SLOG slovi po svoji sproščeni naravi, toplih barvah in svetovljanskem občutku. Ustvariti ga je mogoče s pomočjo preproge z azteškim potiskom, klubske mizice v obliki potovalnega zabojnika, lesenih okvirjev za slike, mehkih odej; pletenih škatel in regalov za shranjevanje spominkov ter knjig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Danijela Vrečič
  October 9, 2017 at 10:09 am

  Res mi je všeč visoka omarica – steklena v idustrijskem slogu, pa me zanima, kje ste jo našla…vem da ima Ikea nekaj podobnega ampak meni je ravno ta všeč…. drugače pa sedežna najbolj paše v prvi slog – po moje…

  • Reply
   Nina Stajner
   October 10, 2017 at 8:44 pm

   Pozdravljeni, najlepša hvala za vaše mnenje! Omarico oziroma vitrino sem – kot vse preostale kose- izbrala iz Lesnininega asortimana in je res čudovita!

  Leave a Reply