interior

Ena postelja tri spalnice

V modi smo navajeni, da večne modne kose prilagajamo sezonam in osebnemu okusu s pomočjo modnih dodatkov in prav tako lahko ravnamo tudi s pohištvom. Danes vam želim pokazati, kako lahko en pohištven kos  v kombinaciji z različnimi dekorativnimi dodatki dobi povsem drugo podobo. Pri zasnovi ambientov se sama namreč držim pravila; da velja v večje kose pohištva bolj investirati, saj jih bomo rabili dlje časa. Zato morajo biti ti kosi bolj trpežni in estetsko nevtralni. Eden izmed takšnih kosov je pričujoča siva postelja boxspring iz Lesnine; ki je zaradi udobnega žepkastega vzmetenja zelo ergonomska, ponaša pa se tudi z elektromotorjem za dvig ležišča. Na pogled deluje elegantno; hkrati pa je dovolj nevtralna; da jo je mogoče prilagoditi različnim slogom notranje opreme:

 

SKANDINAVSKI SLOG trenutno velja za najbolj aktualnega in siva postelja z oblazinjenim vzglavjem se odlično poda vanj. Kombiniramo jo z lesenimi klubskimi mizicami v vlogi nočnih omaric, visečimi bralnimi svetilkami, komodo in foteljem s poševnimi nogami, nežno potiskano posteljnino ter preprogo in minimalističnim dekorjem.

ROMANTIČNI SLOG navdušuje s svojo nežnostjo. Temno sivino postelje uravnotežimo s cvetlično posteljnino, mehko preprogo, komodo nostalgičnih linij, vintage namiznimi svetili in živahnimi rožnatimi poudarki.

MOŽATI SLOG s svojimi globokimi toni dopolni sivino postelje, ki jo kombiniramo z robusnima teksturama lesa in usnja, industrijskimi elementi, divjimi kovinskimi dodatki in temno grafično posteljnino.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply