interior

Rešimo se nereda!

Prav vsak dom vsebuje drobnarije, spominke, igrače in druge predmete, ki jih imamo radi; na žalost pa napolnijo prostore in jih na videz naredijo razmetane. Vse te predmete posledično velja pospraviti v lične škatle, košare in posode za shranjevanje, ki na pogled poenotijo prostor ter mu dajo videz urejenosti. Enostavne ‘pospravljalne’ akcije se lahko lotimo pred dopustom; po zanimive shranjevalne elemente pa nam ni treba dlje kot do najbližje Lesnine.
Otroška soba ali igralnica je eden izmed prostorov, ki je najbolj obremenjen z neredom v obliki igrač, učnih pripomočkov, oblačil in drugih elementov. Vse te lahko na policah in v omarah enostavno sortiramo ter uredimo  s pomočjo zabojev in škatel. Za lažje razločevanje namembnosti naj bodo prosojne ali opremljene z napisi; otroka pa lahko z njihovo pomočjo že od malega učimo vrlin pospravljanja.V kuhinji se lahko neurejenemu izgledu izognemo tako, da hrano iz trgovinskih embalaž preložimo v elegantne shranjevalne posode. Na pogled bo kuhinja (ali shramba) tako delovala zelo urejeno in vabljivo, hkrati pa bomo vedno hitro našli potrebne sestavine. Na policah lahko kombiniramo posode iz iste linije ali pa si dovolimo kreativno kombiniranje različnih steklenih in porcelanastih modelov; za teksturo pa dodamo še kakšno zanimivo košaro.
Pisane košare so lahko odličen način, kako prostor poleg urejanja tudi vizualno popestrimo. So popolna izbira za shranjevanje toaletnih pripomočkov v kopalnici; sezonskih modnih dodatkov v hodniku ali spominkov v dnevni sobi. 

Viri inspiracijskih fotografij: 1,2,3,4,5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply