beauty interior

Pink + Green

Glede na to, da je za barvo leta 2016 veljal odtenek rožnatega kremena, barva leta 2017 pa je živahno zelena ni nič čudnega, da je ena izmed najbolj popularnih kombinacij ravno zeleno-rožnata. Popularnost na prvi pogled nepričakovane kombinacija morda izvira iz legendarnega Beverly Hills hotela, ki se ponaša z notranjo opremo v tovrstnem slogu; združevanje rožnate in zelene pa je trenutno mogoče občudovati tako na področju mode kot interierja in lepote. Kultna fotografija Kate Moss pred slavnim Beverly Hills hotelom je bila posneta leta 1992 za revijo Vogue.
Pri oblikovanju interierja se lahko odločimo za rožnato zelene stene in talne obloge; ali pa izberemo manjše pohištvene kose v omenjenih barvah. S pomočjo barvnega premaza lahko obstoječ star pohištven kos osvežimo v trenutno najbolj vroč odtenek rožnate, zeleno pa v prostor vnesemo s pomočjo lončnic.Arhitekt Guillermo Santoma si je drznil stanovanje v Barceloni povsem odeti v kombinacijo rožnate in zelene. S to potezo ga je iz običajnega bivalnega prostora povzdignil v pravo umetnino.Če nismo dovolj drzni, da bi prebarvali celoten dom ga lahko popestrimo z zeleno rožnato sliko ali zanimivo sobno rastlino.
Priljubljena barvna kombinacija je preplavila tudi modni svet.
Kot se za linijo, ki se ponaša z imenom (Collistar) Natura spodobi, je tudi embalaža naravne prilagodljive kreme za nego obraza odeta v nežno zelen odtenek.  Krema je še posebno zabavna, saj ji poleg samostojne uporabe lahko primešamo različne sestavine ter tako dodamo željene ‘stranske učinke’ Sama krema je zasnovana na osnovi stevie in izvlečkov kvinoje in je polna vitaminov, mineralov in maščobnih kislin ter tako odlična izbira za dnevno nego. Po želji lahko kremi primešamo olivno olje(ki poskrbi za hranljivo nego), jogurt (ki pomiri opečeno kožo) ali med (ki počivi); s pomočjo sladkorja ali limone pa lahko kremo spremenimo celo v piling ali masko.

Inspiration photos via: 1,2,3,4,5,6, 7,8,9

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply