interior

Stripes :: Črte

cb1Splošno znano dejstvo je, da je trende iz mode kaj kmalu mogoče opaziti tudi na področju notranje opreme in tako sem se danes odločila predstaviti potisk, ki ga je v zadnjem času mogoče opaziti tako na modnih pistah kot v modnih domovih. Gre za črno bel potisk črt; ki je zelo grafične narave in je odlična izbira za popestritev prostorov. Zaradi dejstva, da lahko s pomočjo debelin in smeri črt prostor navidezno ožamo/širimo oziroma podaljšamo/skrajšamo je dotični potisk med notranjimi oblikovalci zelo priljubljen. Črno bele barve se  odlično se podajo k različnim barvam, kombiniramo pa jih lahko tudi z različnimi kovinami in drugimi potiski in teksturami. Če želimo tudi v svoj dom malce popestriti pa se lahko odpravimo v najbližjo Lesnino, kjer imajo kar nekaj zanimivih črtastih kosov.

dsc_0637Grafične črno bele črte so vizualno zelo vpadljive, zato imajo v prostoru velik učinek že v manjših količinah, kot so dekorativni dodatki v obliki zabojev, svetilk, lutk, okvirjev itd…cb6Drzni uporabniki se lahko odločijo za črtaste stenske obloge – bodisi v obliki tapet ali stenskih poslikav. dsc_0639Odličen črtast kos, s katerim lahko v poudarimo živahno grafično naravo prostora je lahko tudi mehka preprogacb2Minimalistična kuhinja s pomočjo grafičnih črno belih dodatkov kar zaživi. dsc_0593Vsako kuhinjo lahko enostavno poživimo v pomočjo črtastih posod za shranjevanje, kuhinjskih krp in skodelic za kavo. Ne ustrašimo se kosov z različnimi debelinami črt – prav odlično se podajo skupaj! cb3Črno bele črte so odlična izbira tudi za dekoracijo vrtne terase, ki ji dodajo pridih luksuznega počitniškega resorta.
cb4Tudi pri dekoraciji mize so črte odlična ideja – črte se lahko pojavijo na prtu, slamicah ali porcelanu; kot lahko vidimo na fotografiji pa se črte odlično podajo k rožnatim tonom! dsc_0630Jedilni servis z zanimivim črtasto cvetličnim potiskom je odlična izbira za pomladna ‘brunch’ druženja!

Vir fotografij: 1,2,3,4,5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply