interior

Joop! living

011248800559ab3787a41d_600x600Nemška blagovna znamk Joop! je sinonim za moderen glamur, pri katerem prestižne pohištvene kose dopolnjujejo ekskluzivni dekorativni dodatki in tekstilni izdelki. Estetika znamke Joop! je enostavno minimalistična s poudarkom na ekstravaganci, detajlih in vrhunskih materialih. Obsega linije, namenjene opremi dnevne sobe, jedilnice, spalnice in kopalnice, vse pa so medsebojno estetsko usklajene in se zlijejo v dovršeno harmonično domače okolje. 9176082677790Pohištvene linije dopolnjujeta liniji manjših dodatkov in tekstila.
joop2Barvna paleta pričujoče dnevne sobe Joop! je umirjena ter združuje nežne naravne tone. dsc_0721Pri izbiri tapetniških tekstilov je na voljo pestra paleta enobarvnih in vzorčastih modelov; ki omogočajo personalizacijo oblazinjenega pohištva Joop!. 9176081629214Joop! tekstilne kolekcije se odzivajo na trende in vsako sezono postrežejo z osveženo verzijo barv in vzorcev.
joop1Jedilnica Joop! v elegantni kombinaciji belega usnja, toplega lesa in kromiranih detajlov. dsc_0713V primeru, da vas je znamka navdušila imam za vas veselo novico – po izdelke se ni treba odpraviti v Nemčijo! Na voljo so v Lesnininih poslovalnicah, kjer vam bo prodajno osebje z veseljem svetovalo tudi glede dodatnih možnosti izbora barv in materialov.joop4Kopalniški pripomočki Joop! se lahko pohvalijo z elegantnimi oblikami, veliko funkcionalnostjo in izjemno kvaliteto. Pri proizvodnji tekstilnih izdelkov stremijo k kvalitetni izdelavi iz naravnih materialov ter tudi skrbi za okolje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply