interior

Velvet kiss :: žametni poljub

velvet1Splošno znano dejstvo je, da se trendi iz modnega sveta hitro prenašajo na področje notranje opreme. Tako ni nič presenetljivega, da lahko najbolj moden material letošnje sezone, žamet, apliciramo tako v garderobo kot v stanovanje. Žamet je mehak, luksuzen ter s pomočjo sodobnih vodo odbojnih premazov tudi povsem funkcionalen.  eaac41eab1e66cf49867527bdce8b4b2Globoki toni  v barvah draguljev in bogata tekstura žameta v prostor vnesejo sofisticiranost in dekadenco ter ga vizualno omehčajo.
dsc_0020-2Največ se ga uporablja za tapeciranje sedežnih garnitur, foteljev, oblazinjenih jedilnih stolov, če pa se mu nismo pripravljeni zavezati v takšni meri si lahko umislimo žametne zavese ali okrasne blazine.dsc_0006V primeru, da se sedaj sprašujete, kjer najti popolne žametne kose za svoj dom naj vam namignem, da sem v Lesnini opazila veliko pohištvenih kosov v žametni preobleki; na oddelku z zavesami in blagom pa je možno izbirati tudi med različnimi barvami in teksturami žametnih tkanin. Po naročilu vam bodo izbran material sešili v zavese ali prevleke za blazine; po želji pa vam njihovi tapetniki celo pretapecirajo domažo zofo ali stole! dsc_0012-2velvet_trend_elisabethheier_frenchbydesign_blogŽametne zavese so zaradi neprepustnosti svetlobe odlična izbira za prostore, kjer želimo z zavesami zagotoviti popolno zatemnitev. dsc_0014velvet3dsc_0897-2Inspiracijeske fotografije: 

www.weekdaycarnival.blogspot.siwww.elisabethheier.nowww.homedsgn.comwww.theeverygirl.comwww.article.comwww.mydomaine.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply