interior

Discount section treasures :: Zakladi z oddelka s popusti

Nakup pohištvenih kosov že pregovorno velja za večji finančni zalogaj, zato se pri izbiri velja poslužiti vseh popustov in trikov; kot je na primer obisk oddelka z zadnjimi oziroma razstavnimi kosi. Morda se to na prvi pogled zdi ne preveč glamurozna odločitev, dejstvo pa je, da lahko tam najdemo povsem dobre in vizualno privlačne pohištvene kose. V dokaz sem sama obiskala diskontni oddelek v Lesnini in pripravila izbor pohištvenih kosov, ki jih lahko kupimo za smešno nizko ceno, hkrati pa so v trendu s trenutnimi estetskimi smernicami notranjega oblikovanja. DSC_0921Bela jedilna miza okrogle oblike se ponaša z večno elegantno obliko; cena pa je vabljivo nizka. Stoli s poševnimi kovinskimi nogami so trenutno zelo modni, z znižano ceno pa tudi dostopni.
DSC_0912 (2)Pisalna miza v rustikalnem industrijskem slogu je odlična izbira za opremo trendi najstniške sobe ali domače pisarne. DSC_0917 (2)Imitacije klasičnih stolov z lesenimi nogami in plastičnim sedalom se trenutno pojavljajo v prav vseh estetsko ozaveščenih domovih; na oddelku s popusti pa jih lahko najdemo za smešno nizko ceno. Ko bodo šli iz mode jih bomo tako še bolj brez slabe vesti zamenjali! Omara v kombinaciji lesa in bele barve z zanimivo ilustracijo je hkrati enostavna in zanimiva ter jo lahko umestimo v hodnik, spalnico ali otroško sobo.DSC_0914 (2)TV element izčiščenih linij v kombinaciji imitacije betona in bele barve bi se odlično podal v vsako sodobno dnevno sobo.DSC_0922

Prenova kopalnice je morda res eden izmed dražjih posegov v domu; na oddelku s popusti pa lahko najdemo tudi kopalniške elemente večno elegantnih minimalističnih oblik po zelo privlačnih cenah. Otroški stolček modne oblike pa bo razveselil male ljubitelje oblikovanja.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply