interior

Tropical garden party :: Tropska vrtna zabava

Letošnje leto smo na toplejše dneve morali čakati malce dlje, končno pa lahko verjamemo, da se poletje resnično približuje. In poleti res ni nič lepšega, kot se z družino in prijatelji družiti na prostem ter uživati v vrtnih zabavah. Domači vrt (če nimamo svojega vrta se lahko odpravimo tudi v bližnji park) bo še dodatno zasijal, če ga za zabavo okrasimo v tropskem slogu, ki je letos zelo moden. Živahne neonske barve kovinskega vrtnega pohištva poživijo zelenico, dekorativni dodatki v obliki flamingov in ananasov pa vdahnejo nekoliko eksotične energije. Prav vse pohištvene kose in dodatke lahko najdemo v Lesnini, nato pa nam preostane le še veselje ob dekoriranju ter druženju z najbližjimi! 
Fotografija via www.weddingchicks.com
Vrtno pohištvo živahnih neonskih barv popestri vsako naravno okolje. 
Pijačo postrezimo v steklenih vrčih, iz katerih si jo gostje lahko sami natočijo v kozarce. Dekorativni dodatki v obliki ananasa so res velik hit.
Fotografija via: www.weddingchicks.com
Prostor lahko dodatno okrasimo z zastavicami, pisanimi napisi ter lampijončki, pijačo pa postrežemo v pisanih stekleničkah. 
Fotografija via www.thelittlewonderland.com
Zložljivi vrtni stoli so odlična izbira, saj jih lahko enostavno zložimo in pospravimo. Posebno mistično energijo lahko zvečer ustvarimo z dekorativnimi svetilkami. 
Roza barva in podoba flamingovca sta brez dvoma najbolj trendi dekorativna elementa, ki se odlično podata k svetlo modrim tonom ter tropskim rastlinam. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply