interior

Perfect nursery :: sobe za dojenčke

Otoška soba za dojenčka je zelo pomemben prostor v katerem ustvarjamo prve spomine z novim družinskim članom in zato je zelo pomembno, da jo še pred njegovim ali njenim rojstvom primerno opremimo. Soba mora biti hkrati funkcionalna ter prijetna na pogled ter odražati otroško sproščenost. Res je, da dojenčku naša izbira kombinacije otroške posteljice in tapet ne bo ostala v spominu, spominjal pa se bo občutka ljubezni in varnosti, ki ju je bil deležen v tem prostoru. Opremljanje sobe za novorojenčka je v času pred rojstvom lahko tudi zelo stresno, neprijetnostim pa se lahko izognemo z obiskom Lesnine, kjer lahko na enem mestu najdemo vse pohištvo, dekorativne dodatke in druge pripomočke za prihod novega družinskega člana.
Pri opremi sobe za dojenčka je dobro razmišljati o prihodnosti ter izbrati pohištvene sobe, ki jih bo otrok lahko koristil vse do pubertete. Pri izboru tkanin bodimo pozorni na njihovo trpežnost in enostavnost čiščenja. Pri opremljanju sobe pomislimo tudi na čas, ko bo otrok postal mobilen ter poskrbimo čim bolj nenevarno okolje. V sobi za novorojenčka moramo zagotoviti tudi zadosti shranjevalnih površin, za izčiščen izgled prostora naj bodo to lične omarice, predali in škatle, v katere bomo enostavno pospravili vse pripomočke. 
Posteljica in udoben fotelj sta nepogrešljiva pohištvena v vsaki sobi za dojenčka.
Fotografija via: www.homepolish.com
Nežne nevtralne barve in zanimivi poudarki so odlična izbira pri opremi sobe za novorojenčka.
Prilagodljiva otroška posteljica Stokke bo otroka spremljala vse do desetega leta!
Namizne svetilke s potiskom zvezd oddajajo mehko svetlobo ter poskrbijo za prijeten nočni ambient.
Fotografija via:mamaesabetudo.blogspot.si
Pri izbiri barvne palete se nam ni treba držati klasičnih modrih in roza pastelov. S premišljeno oblikovanim prostorom otroku namreč že vse od malega privzgajamo občutek za estetiko!
Poleg pohištvenih kosov lahko v Lesnini najdemo tudi vse ostale pripomočke za prihod novorojenčka.
Poleg posteljice je previjalna miza najbolj nujen kos pohištva! 
Fotografija via: ohjoy.blogs.com
V primeru, da se pred rojstvom znajdemo v prostorski stiski lahko sobo za dojenčka uredimo tudi v domači pisarni. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply