interior

Home bar :: domači bar

 Fotografija via www.ruemag.com

Ob vikendih ni nič lepšega kot se družiti z najbližjimi in prirediti zabavo; ki jo lahko popestrimo s kakšnim kozarcem vina ali koktajlom. Koktajl zabave se zaradi svoje elegance in pridiha nostalgije se v zadnjem času vračajo v modo in tako so dobro založeni domači bari spet zelo priljubljeni. Domač bar se lahko skriva v omarici, lahko pa ga za potrebe enkratne zabave pripravimo na servirnem vozičku ali komodi. Potrebujemo le lepe kozarce, elegantne dekanterje, koktajl mešalnik, vedro za led, zanimive slamice in nekaj dekoracije, ki se sklada s temo zabave, prav vse to pa lahko najdemo kar v najbližji Lesnini
Na prvi pogled robusna komoda v sebi skriva vse, kar potrebujemo za popolno koktajl zabavo. Pravi gospodje viski uživajo v družbi pravega kristala, 
Fotografija via www.mydomaine.com
Servirni voziček na kolesih je zelo eleganten in vizualno privlačen način za strežbo pijače. Poleg lepih dekanterjev in kozarcev ga lahko dekoriramo s sezonskim zelenjem in koktajl sadjem. 
Ljubitelji vina se brez dvoma zavedajo pomena dekanterja – posebne steklene posode, v katero prelijemo vino pred pitjem. Ta postopek se imenuje dekantiranje in je namenjeno temu, da se vino prezrači ter loči od usedlin. V primeru, da bomo postregli pijače, ki morajo biti ohlajene je nepogrešljiv element domačega bara tudi vedro za led. 
Kristalni kozarci nostalgičnih oblik so brez dvoma trenutno zelo modni, najdemo pa jih lahko v oblikah, primernih tako za strežbo vin kot koktajlov. 
Fotografija via Pinterest
Omarica, v kateri se skriva dobro založen bar bo brez dvoma navdušila odrasle goste!
Med uživanjem alkoholnih pijač ne smemo pozabiti na pitje zadostnih količin vode, ki jo lahko postrežemo v velikih kozarcih z zanimivim napisom. Steklenice arhivskega vina pospravimo v lesen zaboj, ki je lahko tudi zanimiva dekoracija. 
Fotografija via houseofphilia.elsasentourage.se
Za organizatorja zabave pa bo najmanj stresno, če pred pričetkom pripravi eleganten kotiček s pijačo ter goste povabi, da si strežejo kar sami.  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply