interior

Wallpaper love :: tapete

Trenutno so najbolj modne tapete s tropskim potiskom, v Lesnini najdemo modele blagovne znamke Versace. 

Tapete so v zadnjih letih postale zelo modne in ponovno stopile v ospredje oblikovanja prostora. V prostor z njihovo pomočjo vnesemo teksturo, karakter in barvo, poleg estetske vloge so v primerjavi z navadnim barvnim ometom tudi zelo trpežne. Zelo aktualne so za prekrivanje sten v hodniku, dnevni sobi, jedilnici, spalnici in otroški sobi; sodobne vodo odbojne verzije pa so primerne tudi za aplikacijo v kopalnici. Pri izbiri tapet imamo povsem proste roke; najbolj je, da barvo in vzorec prilagodimo pohištvu in prostoru, sicer pa lahko domišljiji prepustimo prosto pot. V Lesnini lahko izbiramo med skoraj neskončno paleto različnih blagovnih znamk, tekstur, barv in vzorcev, sama pa sem med vso to ponudbo izbrala nekaj tapet, ki so trenutno najbolj v trendu ter pripravila nekaj inspiracije za aplikacijo.

 Foto via www.etsy.com/shop/WallfloraShop in www.eclectictrends.com

Trenutno so med vzorci najbolj modni tropski potiski, ki se odlično podajo k nostalgično obarvanemu pohištvu, lesu in medeninastim dodatkom. 

 Foto via www.supertapete.de

Tapete nežnih barv s poudarjeno teksturo v prostor vnesejo mehkobo in toplino. Trenutno so zelo modni vzorci z etno pridihom, ki inspiracijo iščejo v tradiciji.

Barbara Becker skuša s svojo kolekcijo tapet v dom vnesti ljubezen do narave in njene intenzivnosti.

Foto via www.esprit.eu in www.lauraashley.com

V primeru, da se ne želimo preveč zavezati vzorcu tapete ali pa je obdelava celih sten s tapetami prevelik finančni zalogaj lahko s tapeto prekrijemo samo spodnji del stene. Zanimiv element so lahko tudi tapete, ki jih uokvirimo ter razstavimo kot umetniška dela.
Ponudba tapet v Lesnini je resnično pestra, izbiramo lahko med številnimi katalogi in ponudniki.

 Foto via www.inke.nl in www.houseofjadeinteriorsblog.com 

Tapete so odlična izbira za otroške sobe. Apliciramo jih lahko na stene, zanimivo pa delujejo tudi na stropu; kjer jih otrok lahko občuduje iz postelje.

Pri izbiri otroške tapete se izogibajmo stereotipnim barvam in vzorcem, ki se jih bo otrok hitro naveličal.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply