interior

Entryways :: Predsobe

Predsoba je prvi prostor, ki ga opazijo obiskovalci. 
Predsoba je tisti prostor, ki ga vidi največ obiskovalcev ter jim poda občutek o okusu in osebnosti prebivalcev doma. Prav zato je dobrodošlo, da je oprema predsobe v enaki meri lepa ter funkcionalna. Danes sem pripravila nekaj primerov čudovitih predsob, hkrati pa sem v Lesnini poiskala najbolj trendi pohištvene kose in dodatke za opremo predsobe.
Navadno je predsoba ozek prostor brez naravne svetlobe; zato moramo dobro premisliti pri izbiri barv in tekstur, pa tudi velikosti pohištva. Držimo se svetle palete barvne lestvice ter zagotovimo dobro osvetlitev, predvsem pa pazimo, da pohištvo ni preveliko ter da se v prostoru ne bomo počutili klavstrofobično. Zelo dobrodošel element v predsobi je tudi ogledalo, ki naj bo kar se da veliko. Predvsem ženske razumemo pomembnost zadnjega pogleda v ogledalo pred odhodom od doma; splošno znano dejstvo pa je, da ogledala prostor tudi vizualno povečajo! Osebno noto predsobi najlažje dodamo s pomočjo zanimivih obešalnikov, preprog ter drugih dekorativnih elementov. 
V ozki predsobi so zelo dobrodošle konzolne omarice, z ogledali pa lahko prostor vizualno povečamo. 
Kombinacija lesa in bele barve je večna in deluje zelo domače. 
Pohištvo v beli barvi in leseni teksturi z nekoliko nostalgičnimi linijami bo vedno v modi. 
Nežna nostalgično obarvana predsoba v kombinaciji lesa in sive barve.
Osebno noto lahko dodamo z uporabo zanimivih napisov in obešalnikov. 
Najbolj nujen element vsake predsobe je veliko ogledalo. 
Pri opremljanju predsobe se lahko odločimo za pohištvo v praktično kateri koli barvi in teksturi; ali pa izberemo pohištvo v beli barvi ter ga kombiniramo z zanimivo obdelanimi stenami. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply