interior

January sales :: januarske razprodaje

V kolikor vsaj malce spremljate medije ste verjetno že zasledili, da imajo v Lesnini trenutno veliko razprodajo artiklov, ki so znižani vse do 60%. V primeru, da ravno iščete kakšen nov pohištven kos ali dodatek za dom je torej sedaj pravi čas za obisk Lesnine. Sama sem tokrat pripravila izbor kosov, ki so trenutno znižani, katerih nakup se po mojem /skromnem/ mnenju zaradi estetske vrednosti, trendi izgleda in kvalitete izredno izplača.

Odlična novica je, da je na voljo veliko znižane bele tehnike, nakup katere se trenutno resnično izplača, saj gre za povsem sodobno tehnologijo po nekoliko žepu bolj prijazni ceni. Tudi kvalitetna posteljnina zna načeloma dosegati visoke cene, zato so razprodaje odlična priložnost za nakup nove čudovite posteljnine iz koži prijaznih materialov.  
V primeru, da je domača kuhinja potrebna obširnejše prenove od zgolj menjave bele tehnike je dobra novica to, da so trenutno v Lesnini znižane tudi celotne kuhinje; tale večno elegantna minimalistična je recimo znižana za kar 77%! Izdelava je brez dvoma enako kvalitetna kot pri redni ponudbi, paziti moramo le na estetiko, pri čemer je  najbolje, da se držimo izčiščenih linij, ki bodo vedno v trendu. 
Znižanj bodo veseli tudi /novopečeni/ starši, saj je na voljo veliko pohištva za otroške in mladinske sobe ter drugih dodatkov. Vsi vemo, kako hitro otroci odraščajo in tako je razprodaja odličen priložnost za nakup tovrstnih kosov! 
Znižan je tudi pester izbor različnih sedežnih garnitur in drugega pohištva. Klasična bela zofa na fotografiji bo vizualno vedno aktualna, trenutno pa je tudi cenovno ugodna tako da se nakup še toliko bolj izplača. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply