interior

Home Office :: Domača pisarna

V današnjem času, ko je delo preraslo meje službe in postalo način življenja je postala domača pisarna skoraj nujen kotiček vsakega doma. Domačo pisarno uporabljamo za delo od doma, otroci za opravljanje domačih nalog, lahko pa je to samo kotiček, kjer na računalniku preberemo dnevne novice. V vsakem primeru je pomembno, da se v domači pisarni dobro počutimo. Pisarne načeloma veljajo za hladne in neosebne prostore; doma pa se nam tega pravila ni potrebno držati. Pri opremljanju domače pisarne se po inspiracijo lahko odpravimo na spletno stran Pinterest; po pohišto in dodatke pa kar v najbližjo Lesnino, kjer imajo vse potrebno za opremo sanjskega delavnega kotička.
 Domačo pisarno lahko s pomočjo dekorativnih dodatkov enostavno prilagodimo svojemu okusu, željam in potrebam. 
Vsaka domača pisarna potrebuje pisalno mizo, ki naj bo tako velika, kot nam dopuščajo naše potrebe in prostor. 
Domača pisarna ni nujno stroga, s slikami, dodatki in umetniškimi deli ji lahko dodamo osebni pridih.
Tudi domača pisarna potrebuje shranjevalne površine, kamor lahko pospravimo dokumente, umetniški pribor in druge drobnarije. Tudi dobra osvetlitev je za nemoteno delo zelo pomembna, zato je dobra namizna svetilka nepogrešljiv element.
Na pisalni mizi so majhni predmeti, ki nas spravijo v dobro voljo vedno dobrodošli. 
Pri opremi domače pisarne glavno pozornost namenimo kvalitetnemu stolu. Napačna drža ob sedenju je namreč krivec za marsikatero zdravstveno težavo, zato naj nam ne bo žal investirati v stol, ki nudi odlično oporo. 
Podstrešne prostore lahko odlično izkoristimo tako, da si v njih uredimo domačo pisarno. 
Pri opremljanju domače pisarne pozornost namenimo tudi detajlom, s pomočjo katerih v prostor vnesemo osebno noto. Stene lahko popestrimo z motivacijskimi napisi in tablami, ter na mizo postavimo predmete, ki stimulirajo našo domišljijo. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply