interior

Gold rush :: Zlata mrzlica

Fotografija: h&m home, designsponge.com
Če se količkaj zanimate za trende na področju notranjega oblikovanja ste najverjetneje že opazili, da se zlata barva zadnje sezone vedno bolj samozavestno pojavlja med najbolj popularnimi. Bogat ton, dekadentni pridih in luksuzna tekstura so samo nekateri izmed razlogov za povratek zlate barve, ki jo lahko opazimo tako v vlogi manjših dodatkov kot tudi armatur, svetil, stolov in celo večjih pohištvenih kosov kot so regali in omare. Kovinski sijaj se odlično poda k različnim materialom ter slogom opremljanja; zato je zlata dobrodošla prav v vseh tipih interjerjev. Danes sem za vas pripravila nekaj inspiracije, kako zlato barvo vkomponirati v vaš dom. Za nakup zlatih pohištvenih kosov in dodatkov pa ni treba daleč; že v Lesnini lahko najdemo mnogo pohištvenih kosov in dodatkov za dom, ki brez dvoma stopajo v korak s svetovnimi trendi! 
Namizni svetilki v zlati barvi popestrita rustikalno spalnico. 
Fotografija: Fendi Casa, www.lonny.com
Pohištveni kosi zaobljenih linij delujejo luksuzno in prestižno. 
Minimalistična zlata posoda za sadje je videti zelo dekadentno. 
Fotografija: Architectural Digest
Ogledalo starinskega videza z zlatim okvirjem se odlično poda k sivim tonom. 
Zanimiva svetilka s črno zunanjostjo in zlato notranjostjo bo brez dvoma popestrila jedilnico, lahko pa se odločimo za osvežitev dnevne sobe s pomočjo kompleta klubskih mizic z medeninastim ogrodjem.
Fotografija via Pinterest.
Svetla dnevna soba z zlatimi in roza poudarki deluje bogato in ženstveno.
Zakaj si nebi privoščili kraljevsko udobnega sedenja na zlatem stolu? Hodnikom, kopalnicam in garderobnim sobam pa lahko lahko dodamo grajski pridih s pomočjo nostalgično obarvanih ogledal

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply