interior

Holiday table decor :: Praznična dekoracija mize

Prihajajoči prazniki so odlična priložnost druženje ob polno obloženi mizi, za katero pa se spodobi, da je za posebno priložnost še posebej lepo okrašena. Ne glede na to ali pripravljamo domačo božično večerjo, popoldansko druženje s prijatelji ali dekadentno silvestrsko pojedino; miza naj odraža posebnost priložnosti. Če še ne veste, kako se lotiti okraševanja mize sem v Lesnini poiskala nekaj inspiracije; na voljo pa imajo še veliko drugega porcelana, pribora, kristala ter dekorativnih dodatkov
Ljubitelji tradicije bodo praznično mizo okrasili s poudarkom na značilni rdeči barvi, nostalgični pridih pa dodali s pomočjo porcelanastih figuric, snežnih krogel in kristalnih kozarcev. Dekoracija v obliki navidezno raztresenih začimbe mizi dodaj rustikalnost ter praznični vonj. 


Miza, ki spominja na ledeno kraljestvo bo vsekakor navdušila goste. Kombinacija bele in srebrne barve z modrimi poudarki deluje zelo elegantno, okrasje iz perja pa spominja na sneg. Kot osrednje okrasje lahko uporabimo srebrne kelihe, v katere namestimo priljubljene orhideje, okraski za novoletno jelko pa so lahko tudi čudovita namizna dekoracija. 

Zlata barva je brez dvoma najbolj glamurozna, v kombinaciji s črno pa deluje tudi dramatično. Svetlikajoči je dodatki bodo večerji dodali pridih posebnosti, gostje pa bodo uživali v soju sveč. Dandanašnji ni nič narobe, če medsebojno kombiniramo različne kovinske tone in tako se srebrn pribor odlično poda k zlatemu porcelanu. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply