interior

Holiday gift guide :: praznični darilni vodnik

Magični čas obdarovanja obdarovanja se nezadržno približuje, čas, ko se poveselimo z bližnjimi in jim s pomočjo majhnih pozornosti izkažemo ljubezen. Pri izbiri daril bodimo iskreni, v mislih imejmo obdarovanca in njegove želje, hobije in življenjski slog. Vsi se namreč zavedamo, kako je težko hliniti veselje ob darilu, ki si ga nismo želeli. Vsekakor ni potrebno, da so darila ekstravagantna, ljudje se najbolj razveselimo malenkosti, ki prihajajo od srca. Tudi v Lesnini je mogoče najti veliko odličnih idej za izvirna darila. Sama sem pripravila svoj izbor, seveda pa se police šibijo pod številnimi drugimi kuharskimi pripomočki, dekorativnimi elementi, pohištvenimi kosi, dišavami, igračami in drugimi malenkostmi, ki jih lahko lepo zavite podarimo svojim najdražjim.
Katere izmed prestižnih vaz blagovne znamke Versace se bodo najbolj razveselili ljubitelji in ljubiteljice dramatične elegance. 
Namizna svetilka nostalgično obarvane oblike je lahko odlično darilo za učenca ali dijaka, namesto v darilno vrečko pa lahko darilo ‘skrijemo’ v zanimiv zaboj. 
Kateri otrok se nebi razveselil gugalne igračke v obliki prikupne ovčke?
Svojemu najdražjemu lahko podarimo skupno fotografijo v grafičnem okvirju ali možato leseno uro, ko potrebujemo večje število daril za znance pa lahko posežemo po zanimivih svečkah. 
Trenutno je kuhanje zelo priljubljen hobi in vsak ljubiteljski ‘chef’ bo vesel posebno oblikovane posode. 
Pekovski navdušenci se bodo razveselili retro kuhinjske tehtnice, vinarji pa elegantne posode za hlajenje steklenic. 
Ljubki miški sta namenjeni ustavljanju vrat in lahko postaneta res simpatično darilo. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply