interior

Holiday decor :: Praznična dekoracija

 December je že skoraj pred vrati in z njim se lahko veselimo prazničnega dekoriranja doma. V hladnih temnih večerih res ni lepšega, kot v krogu najbližjih obešati novoletnih okraskov, uživati v toplih napitkih in se veseliti prazničnih dni. Kakšen slog okraševanja bomo izbrali je odvisno od osebnega stila in sloga opreme v domovanju, lahko pa vam zagotovim, da imajo v Lesnini okraske za vsak okus. Nekaj predlogov si lahko ogledate na sledečih fotografijah, v trgovini pa je ponudba še bolj pestra…..
Glede na to da je baker letos tako moden lahko izberemo okraske v tej barvi in jih namesto na jelko obesimo samostojno, ali pa jih uporabimo kot del glamurozne namizne dekoracije. 
Vhodna vrata okrasimo z venem iz smrečja ali lesenim okraskom v obliki zvezde. 
 Praznično atmosfero poudarimo s sezonskim vonjem v obliki dišav za dom ali dišečih sveč.
Jedilno mizo lahko poudarimo tako, da nad njo razobesimo minimalistično linearno dekoracijo iz smrečja in novoletnih lučk.  
Ljubitelji glamurja bodo navdušeni nad svetlečo dekoracijo v srebrni barvi, če pa imamo doma otroke lahko izberemo bolj igrive dekorativne kose, kot je tale simpatična lisička. 

Sedežna garnitura bo delovala še bolj vabeče, če jo bomo okrasili z praznično potiskanimi blazinami. 
Modna novoletna jelka dandanašnji  ni več nujno zelene barve, izbiramo lahko med belimi, črnimi, svetlečimi ter ‘sneženimi’ modeli. Svečke v leseni teksturi in prazničnimi silhuetami pa so lahko tudi odlično darilo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply