interior travel

Ambient fair

Danes sem imela čast obiskati letošnji sejem Ambient, ki se že šestindvajseto leto zapored odvija na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Letošnji sejem se ponaša s skoraj 160 stojnicami podjetij, ki se tako ali drugače ukvarjajo z gradnjo, notranjim oblikovanjem, pohištvom ter dodatki za dom. 
Sejem Ambient bo odprt še vse do nedelje, 22.11.2015 in je vsekakor vreden obiska – tako, če si opremljate dom ali pa ste zgolj ljubitelj lepih pohištvenih kosov, sama pa sem za pokušino zbrala nekaj lepih utrinkov:
Osvežujoča novost je, da so razstavni prostori v primerjavi s preteklimi leti zasnovani veliko bolj kreativno in v koraku s trenutnimi trendi. Občudovati se da inovativne prostorske rešitve, nove tehnologije materialov ter zanimive pohištvene kose. Kot zanimivost naj dodam, da si je poleg novih pohištvenih kosov letos mogoče ogledati tudi reciklirano in antično pohištvo. 
Zanimive inovativne produkte je mogoče opaziti na razstavi Top Ideje, kjer se predstavljajo mlajši oblikovalci, organizatorji so se letos potrudili ter sejemsko dogajanje dopolnili z vključitvijo sejma Artish ter gostovanjem skupine mladih oblikovalcev Brands Of Friends. Sejem koraka tudi vštric s trendom pro bono arhitekturnih nasvetov in tako si obiskovalci v sekciji Top arhitekt lahko privoščijo 30 minut brezplačnega svetovanja.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply