interior

Favourite furniture pieces; fall edition

Od zadnje objave o mojih najljubših Lesnininih kosih je minilo že nekaj časa in ponudba se je med tem že tako zamenjala, da moram spet pokazati, kateri pohištveni kosi in dodatki za dom me trenutno najbolj navdušujejo. Lepih, sodobnih kosov je toliko, da je bilo zožati izbor zelo težko, dobra novica pa je, da je izbira v Lesnini še veliko pestrejša! 
Dekorativna stenska svetilka v obliki puščice s svojo teatralnostjo spominja na pretekle čase. Je popolna izbira za osvetlitev hodnikov, mladinskih sob, bivalnih prostorov, odlično pa bi se podala tudi v kakšno urbano kavarno. 
Pričujoč sestav vsebuje vse, kar potrebuje sodobna dnevna soba. Topla lesena tekstura, moderne minimalistične linije, kombinacija lesa in stekla ter vgrajena ambientalna osvetlitev so njeni najboljši atributi. 
Dišave za dom so tisti element, ki prostoru dodajo novo doživljajsko dimenzijo. Sama jih obožujem, še posebej, če se ponašajo z lično stekleničko. Priznam, da jih rada podarjam tudi kot darila in ni še bilo obdarovanca, ki se je ne bi razveselil. V Lesnini imajo na voljo veliko dišav različnih vonjev in embalaž, vse od minimalističnih, rustikalnih pa vse do povsem glamuroznih.
Sestav lesene jedilne mize in stolov v beli barvi je res čudovit.  Zaradi lesene teksture deluje domačno, sodobna oblika stolov s tankimi poševnimi nogami pa ji doda trendi videz. Stoli so lahki, udobni in resnično odlična izbira za vsako jedilnico! 

Barva bakra je na področju notranjega oblikovanja letos res trendi, v dom pa jo lahko vnesemo tudi s pomočjo manjših dodatkov, kot so vaze. Zaradi svojega bleščečega izgleda delujejo kot majhni draguljčki, ki popestrijo prostor ter mu v hipu dodajo super modno noto. Napolnimo jih lahko s sezonskim rastjem, ki ga naberemo na sprehodu ali pa suhim oziroma kar umetnim cvetjem.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply