interior

Romantic pastel living room / Pastelna romantika

Last week, i asked my readers what style of interior would suit this lovely blue armchair the most and they chose the ‘pastel romantic’ theme. So, in collaboration with Lesnina Slovenija i brought this little romantic sitting area to life. I combined the baby blue chair with soft textures, metallic touches and nostalgic shapes to create a relaxing, soothing vibe. What do you think? Did i succed in my mission?

 Se še spomnite, kako smo vas z Lesnino prejšnji teden prosili za pomoč pri izboru sloga interjerja, v katerega bi se najbolj podal tale čudovit svetlo moder naslanjač? Odziv na vprašanje je bil res odličen, drage bralke in bralci pa ste suvereno izglasovali pastelno romantičen slog, ki sem ga nato realizirala s pomočjo Lesnininih pohištvenih kosov in dekorativnih dodatkov. 
Držala sem se romantično pastelne barvne palete, ki sem jo dodatno omehčala s pomočjo mehkih tekstur ovčje preproge in pletenega tabureja. Klubska mizica v beli barvi deluje zelo sofisticirano ter je odličen sodobni kontrast retro linijam naslanjača. Bakrena vaza in ogledalo z zlatim okvirjem lepo poudarita pastelne odtenke, belina historično obarvanih okvirjev za slike pa doda pridih dekadence. 
Mizica iz imitacije kovanega železa kar izžareva nostalgijo nekega preteklega obdobja, dišave prostoru dodajo neotipljivo dimenzijo, cvetlice pa za piko na I poudarijo romantično atmosfero. 
p.s. čestitke Lidiji Buček, ki je z oddajo svojega glasu zmagala v Lesninini nagradni igri!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply