interior

Brezplačen izris in druge ugodnosti kuhinj Dan Kuchen v Lesnini

Kuhinje avstrijske znamke Dan Kuchen so na slovenskem trgu prisotne že več kot štirideset let in veljajo za zelo cenjeno blagovno znamko. S hitro izdelavo, enkratnim servisom in kakovostjo so si zagotovili mnogo zadovoljnih strank; ki se zavedajo kako zelo pomembne so funkcionalnost, estetika in kakovost kuhinje. Nakup nove kuhinje je povsem enostaven, če se odpravimo na Dan Kuchen oddelek v najbližjo Lesnino, kjer vam bodo strokovno svetovali, pripravili brezplačen izris kuhinje po naročilu in mnoge druge ugodnosti.
Brezplačen izris kuhinje pa ni še vse, kar Lesnina nudi svojim strankam. Ob izboru Dan Kuchen kuhinje nudijo tudi brezplačno dostavo in montažo ter številne druge ugodnosti, kot so na primer brezplačne vgradne omare, v kolikor se pri njih odločite tudi za nakup vgradnih kuhinjskih aparatov. Poleg tega imajo še eno veselo novico – trenutno so kuhinje v akciji s popusti vse do 50%! 
Znamka Dan Kuchen stremi k odlični izkoriščenosti in razporeditvi prostora v elementih. Edinstvena posebnost njihovih kuhinj je predal v podnožju kuhinje, ki ga ob nakupu kuhinje v Lesnini prejmete brezplačno. Ta predal omogoča dodatno shranjevalno površino ravno tam, kjer je prostor v običajni kuhinji neizkoriščen in to je res odlična prednost. Poleg tega je s pomočjo delilnikov tudi v ostalih predalnikih poskrbljeno za odlično organizacijo shranjevalnih površin, pri kuhinji Dan Kuchen pa so s pomočjo pomičnih polic do potankosti izkoriščeni tudi kotni elementi. 
Pri izboru popolne kuhinje za vaš dom vam znamka Dan Kuchen z možnostjo izrisa kuhinje po naročilu pušča povsem proste roke. Izbirate lahko namreč med številnimi modernimi in nostalgično obarvanimi obdelavami. V Lesnini si lahko ogledate paleto vzorcev omaric in pultov v mat ali svetleči obdelavi, izbirate pa lahko tudi med pestro ponudbo različnih ročajev. Navdušeni bodo tako ljubitelji popolnega minimalizma kot tisti, ki so jim bolj pri srcu kuhinje tradicionalne obdelave. Prav vsem modelom pa je skupna zelo pomembna lastnost – kakovost kuhinje.
V kuhinji znamke Dan Kuchen ima vsaka stvar svoje mesto, kar zagotavljajo na videz zapleteni sistemi poličk, omaric, predalov, niš in košev, ki brezhibno delujejo s pomočjo močnega vrhunskega okovja z mehkim zapiranjem blagovne znamke Blum. Kvalitetno okovje zagotavlja, da bo kuhinja vrsto let brezhibno služila vsakodnevni uporabi; v Lesnini pa pri nakupu Dan Kuchen nudijo tudi doživljenjsko garancijo na okovje. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply