interior

Trend: pop art

After a looong period of minimalistic and vintage trends, pop art influences are becoming more and more popular. We’ve noticed vibrant colors, cartoon/comic book prints and graphic shapes all over street style blogs and fashion magazines. And as usual, the trend is not limited to fashion; pop-art style has spread into the field of interior design. Bright furniture pieces, midcentury modern shapes and fun wall decor are about to make our homes feel more funky and awsome! 

Močne barve, nostalgične linije pohištvenih kosov, grafični vzorci in ironične oblike so se v letošnjem letu z močnim pokom vrnili na sceno. Tako na modnem področju, kjer so ironični pop art potiski in močne barve preplavile vse od ekskluzivnih revij do  mestnih ulic kot na področju notranjega oblikovanja. V svojih domovanjih se nam ni več treba bati živahnih barv in vpadljivih vzorcev. Stene lahko okrasimo z slikami, ki spominjajo na starinske stripe ali katero izmed grafičnih interpretacij ur, po policah razporedimo neonske kipce, drobnarije pa pospravimo v škatle s stripovskimi potiski. Svoji domišljiji lahko pri snovanju idej prepustimo povsem prosto pot, za realizacijo pa najenostavneje, da se odpravimo v Lesnino, kjer se v atriju nahaja čudovit kotiček, poln pohištvenih kosov in dodatkov v pop art slogu! 

                         Lesninin Pop art kotiček kar poka od pisanih barv in zanimivih pohištvenih kosov!

photo via www.davidcleveland.com 
Oblazinjeno pohištvo pisanih barv lahko dopolnimo z grafičnimi vzorci na stenah in tleh. 

Oglasi kolekcije pevke Rite Ore za adidas pa so prava pop art eksplozija.
photo via John David Edison Interior Design
Bela osnova, črni detajli in oblazinjeno pohištvo močnih barv delujejo hkrati sofisticirano in igrivo.

Zofe in fotelji zaobljenih linij na tankih kovinskih nogah iz Lesnine nekako spominjajo na futuristične risanke, za sedenje so izjemno udobni, mehke žametne tkanine pa jih naredijo neverjetno prijetne na dotik. 

photo via www.popsugar.co.uk
Elementi pop art-a so postali močen trend tudi v ulični modi. 
V Lesnini kombinacija zanimivih ur, keramičnih kaktusov, grafičnih škatel in pisanih babušk deluje naravnost zabavno. Nostalgično obarvan fotelj z lesenimi nogami je odličen kos, ki se poda v vsak dom, na voljo pa je v sinje modri, sivi in oranžni barvi.
foto via www.ultrarender.deviantart.com
Pri opremljanju doma se nam ni treba bati močnih barv!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply