interior

Ice cream tones / Sladoledni odtenki

Letošnje leto smo med trendi notranjega oblikovanja opazili pojav pastelnih barv, ki spominjajo na odtenke sladoleda in sladkorne pene. Lila, pudrni in topli roza toni morda na prvi pogled res delujejo nekoliko ženstveno, vendar v kombinaciji z melanholičnimi sivinami dobijo nekoliko bolj možat pridih. Pastelni toni so odlična kombinacija z letos tako popularnimi toplimi kovinami kot sta baker in medenina. Grafični vzorci in pohištveni kosi drznih linij v pastelnih odtenkih delujejo bolj mehko in udobno, zelo modni pa so tudi “vintage” pohištveni kosi, prebarvani s pastelnimi barvami. 

Grafični vzorci ostrih linij zaradi pastelnih odtenkov delujejo umirjeno.

 Pri opremljanju prostora se lahko izberemo en sam pastelni kos, ki bo izstopal, lahko pa se odločimo za opremo celotnega prostora v pastelnih tonih. Tone različnih barv lahko medsebojno poljubno dopolnjujemo in ustvarimo prostor, ki bo deloval preprosto, sveže in pomirjajoče. Po čudovite pastelne kose pa nam ni treba daleč, v Lesnini imajo na voljo ogromno kosov v nežnih roza, modrih, rumenih in lila odtenkih. Najdemo lahko večje pohištvene kose, kot so kuhinje, sedežne garniture in fotelji, če pa nismo pripravljeni na tako veliko investicijo lahko dom hitro in ugodno ‘osvežimo’ s pomočjo manjših pastelnih dodatkov. 

Plastične škatle pridejo še kako prav za shranjevanje igrač ali sezonskih oblačil! V mint in lila izvedbi pa niso samo funkcionalne temveč tudi modne. Fotelj nostalgičnih linij v sinje modri barvi je letos nujen kos v vsakem domu! 
Nežno rumen stol popestri nevtralno dnevno sobo. 
V Lesnini imamo ob izboru sedežnih garnitur na voljo prevleke v različnih pastelnih odtenkih. Stoli iz ratana so pobarvani z nežno rumenim in modrim odtenkom ter nekoliko ˝postarani˝, da delujejo bolj starinski.
Lesninin šopek pastelnih sedežnih garnitur. 
Brisače v različnih sladolednih odtenkih in nežna ura z rastlinsko poslikavo.
Letošnje leto ni nič bolj modno kot kombinacija nežno roza in muhaste sive z dodatkom bakra.
Kuhinja v kombinaciji pudrne in umirjeno rožnate barve. 
Nežno roza stena in umirjen pastelni kavč sta super kontrast grafičnim blazinam in tepihu. 
Posteljnina, svetilka in dekorativni dodatki v kombinaciji lila in sivih tonov spremenijo vsako spalnico v oazo miru. 

Photos via: www.roomed.nlwww.interiorjunkie.comwww.homedecoz.comwww.raellarina.net

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply