diy interior

Displaying the jewellery collection / Razstava nakita

I am pretty sure we all possess gorgeous jewellery collections and it would be a shame to hide precious pieces in boxes and drawers instead of showing it off. I came up with three different ideas on how to display jewellery, using unconventional pieces like beautiful porcelain dishes, plates, cake domes and other kitchen accessories… and honesty, i can’t decide which one i like best! What do you think?
 
Verjetno ima vsaka gospodična (pa tudi gospodič) pravo malo muzejsko zbirko nakita, ur, sončnih očal in drugih majhnih modnih dodatkov. Do sedaj je bilo v navadi, da smo nakit hranili v temnih, z žametom obloženih šatuljah… danes pa vedno bolj postaja modno razstavljanje nakita. Zbirko nakita lahko najlepše kuriramo kar s pomočjo porcelanastih krožničkov, posodic, etažerjev; čez posebej dragocene kose pa poveznemo steklen zvon. Svojo zbirko dragocenih kosov lahko imamo tako pregledno na dosegu rok, hkrati pa deluje tudi kot dekoracija spalnice (ali kopalnice). 
Sama sem se poigrala z čudovitim porcelanom in drugimi dodatki, ki sem jih izbrala v Lesnini. Pripravila sem tri povsem različne predloge shranjevanja (oziroma razstavljanja) nakita in se iskreno kar ne morem odločiti ob katerem porcelanu moj nakit zgleda najlepše, vas pa vabim, da obiščete Lesnino in izberete popolne kose zase… in ja, seveda jih lahko uporabite tudi za serviranje sladic! 
 

                                                                 Skandinavska belina

Minimalistična kompozicija v skandinavski barvni lestvici popestri vsak dom. 
 
 Ogrlice lahko lepo razporedimo na stojalu, ki spominja na divjačinske rogove, s steklenim zvonom pa poudarimo dragocenost zapestnic. 
 
Nakit ob sveži belini, prosojnosti stekla in bakrenih detajlih resnično izstopa.
 
Versace klasika
Svoje najljubše kose nakita čez noč odložimo na Versace krožniček s tridimenzionalno teksturo.
 
 Pomladna kombinacija z Versace porcelanom je popolna izbira za gospodične, ki obožujejo barve in vzorce!
 
Z lepo razporejenim nakitom nam zjutraj ne bo več treba zapravljati časa z brskanjem.
 
    Vzhodnjaški minimalizem
Kombinacija črne, bele in zelene deluje zelo umirjeno ter lepo poudari svetlikajoč se nakit.
 Majhne posodice omogočajo ločeno shranjevanje posameznih kosov nakita. 
 
S tako lepo razstavljeno zbirko nam nikoli več ne bo treba razpletati ogrlic! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply