interior

Colorful collage / Pisana krpanka

vir fotografij: pinterest
One of the biggest 2015 trends in interior design seems to be a collage of colorful prints. It can be achieved by using ceramic tiles or wallpapers, but fot those who are not ready to commit in such a permanent way, textiles and smaller pieces could be the perfect choice. What is great about these colorful sofas, chairs and stools is the fact that they liven up any room, they can be mismatched and look great in light or dark interiors. 

Na področju notranje opreme v zadnjem času kot eden izmed največjih trendov izstopa kolaž pisanih vzorcev. Pojavlja se tako v obliki geometričnih keramičnih ploščic in kombinacijah zanimivih tapet, v primeru da nismo pripravljeni na tako trajno rešitev pa se lahko odločimo za izbor pisanega pohištva. 

vir fotografij: pinterest

Popolna izbira za vse ljubitelje unikatnih in živahnih prostorov je pohištvo Fiori, ki ga lahko najdemo v Lesnini. Gre za linijo atraktivnega kosovnega pohištva, tapeciranega v slogu ‘krpanke’ – kolaža pisanih kosov blaga v različnih vzorcih. Linije pohištvenih kosov Fiori so nostalgično obarvane in odslikavajo poteze oblikovalskih klasikov. Posamezne kose lahko po želji medsebojno kombiniramo ali pa izberemo le en pisan kos, ki v sicer mirnejšem ambientu služi za poudarek. Resnično modna je kombinacija pisanega pohištva in mističnih temačnih sten, seveda pa kosi čudovito izgledajo tudi v svežem svetlem prostoru. 

vir fotografij: Lesnina

Vsekakor pa ni nujno, da pisano pohištvo ambientu popolnoma zavlada. Za nekoliko manj vpadljiv učinek ga lahko kombiniramo s povsem obličajnimi kosi, v koncept pa ga vpnemo s tekstilnimi dodatki sorodnih barv.  

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply