travel

B!

Torej… malo Berlina, kamor sva se z mami odpravili na najin letni izlet.  Ti najini izleti so super, saj ne živim več doma in mame ne vidim tako pogosto. Je ena izmed mojih najboljših prijateljic in ti izleti nama omogočajo vsaj nekaj skupnih izkušenj in čas za neomejene pogovore in druženje.

Najprej malo street arta, en mavrični Gizmo posebej za Tjašo:

Nato flitri za 50centov/paket na bolšjem trgu v Mauer Parku. Kupila življenjesko zalogo:

American Apparel razprodaja kosov za napakami kar iz kartonskih škatel. Folka miljon, kupila nisem nič ker je bilo že vse uporabno prodano… je bila pa npr. obleka ki stane sicer 47eu znižana na 11eu:

Ker sva si po naključju izbrali najin dopust ravno v času 20. obletnice padca zidu sva bili seveda ‘prisiljeni’ prisostvovati padcu simboličnih domin:

V živo nekaj čevljev s Shoelusta. Ki si jih verjetno ne bom nikoli mogla privoščit:

4 nadstropja second handa! Čeprav se mi je napis nad vrati ‘ FIRST CLASS SECOND HAND’ zdel malo ironičen in na smrt smešen. Drugače znano kot nebesa zame:

Blazno romantična francoska restavracija, urejena kar pod zidarskim odrom. Kot predlog, da ni nujno da so gradbišča neuporabi zaplankani prostori, rezervirani samo za neotesane delavce:

Ogromen akvarij v Radisson Sass hotelu. Znotraj je dvigalo in tako se lahko voziš gor in dol, mimo tebe pa plavajo ribe.

In še moja malenkost v krzneni kučmi s štanta, v nakup katere me je barantujoči vzhodnoevropski prodajalec dobesedno prisilil. In z novo vijolično M.A.C šminko!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply