fashion

razprodaje in impulzivni nakup v 2nd handu

ok, dovolj tega zafrkavanja…. naj pokažem kaj me (očitno poleg Murkota in Čepinove…shame on me) resnično navdušuje:

danes je to moja NOVA ŽIVO ZELENA OBLEKA s polnim krilom, poudarjena z novim črnim pasom z zlato zaponko. oboje Top Šop (za resnično nepoučene: ne tisti s televizije kjer si lahko hkrati priskrbiš še butt šejper in kolenski trak Doktorja Levina(ste kdaj opazili da ima največja ušesa na svetu?!?)), seveda z nedavne razprodaje.

Naslednja ljubezen se je zgodila na prvi pogled. Le en korak naprej od Top Šopa…v Miss Selfridge. Zgleda kot da je bila za britanski trg dizajnirana cirka leta ’89 in je šele sedaj priromala v naše VzhodnoEvropske podružnice. In ravno to je njen čar. Zgodilo se je tako, da je nisem kupila takoj ko sem jo videla ampak sem kot personal šoperko v gužvo razprodajnih navdušencev poslala ljubo sestrično…ki je obleki nadela ime KUŠČAR. In kako prav je imela……..


In še ena pomembna, pregrešna in draga lj
ubezen na prvi pogled: zagledala sem jo v Gradcu, v 2dn hand šopu, 10minut časa preden je potekla parkirnina. Bila je rdeča in svetleča. Imela je tudi zeleno sestro dvojčico, ki pa je na žalost morala ostati v trgovini. Ne vem še kdaj in kako jo bom prvič peljala iz hiše, vendar me že sam pogled nanjo polepša dan.

have a nice day too…..

foto: Anuša

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  khrystyna
  January 22, 2009 at 11:09 pm

  u here:))nice blog.i like it:))

 • Reply
  Kitchy Bitchy
  January 23, 2009 at 9:01 am

  maybe i should start writing in English 😉

 • Reply
  drsalka™, the raver
  January 25, 2009 at 1:58 pm

  hey u in pretty dresses!
  let’s get serious!
  pijacha this week!
  obAvezno! 🙂

 • Leave a Reply